design audio meubel

Meer resultaten voor design audio meubel

Nieuwe designoplossingen van CLIC bij Latham Audio.
Latham Audio, distributeur van merken zoals Naim en Neat, is sinds 2016 ook verdeler van het Deense meubelmerk CLIC Design. Van deze fabrikant van innovatieve audiomeubelen is een aantal nieuwe mogelijkheden voor integratie van je a/v-apparatuur verschenen. CLIC Design is het geesteskind van Mike Fabricius. Als eigenaar van een speciaalzaak in beeld- en geluidsapparatuur ontdekte hij dat zijn klanten niet alleen op zoek waren naar goede geluidskwaliteit, maar ook naar een esthetisch verantwoorde plaatsing. Zijn credo: 'see' beauty, hear beauty, hide everything else'. CLIC-meubelen worden op bestelling gefabriceerd in Denemarken en zijn naar wens samen te stellen, waardoor bijna elk model uniek is. Neem bijvoorbeeld de hiernaast afgebeelde 'Vinyl' Store', voor de liefhebber van lekker door je lp's' bladeren zoals in de platenzaak. Het meubel of eerder de aanpassing in het meubel is een uitsnede in de bovenzijde zodat je de favorieten platen van je collectie in een handige 'playlist' bij de hand hebt.
lechiquewonen.nl
Audio-meubelen - Diks Design.
Met liefde voor detail. Innovatief en exclusief maatwerk. Welke vraag op meubelgebied u ook heeft: wij komen met een oplossing. Wij hebben bijvoorbeeld een draaibaar TV-meubel om een bestaande paal in de woonkamer gebouwd. Het was even puzzelen, maar de klant heeft een exclusief meubel en is zeer tevreden zie het filmpje: draaibaar TV-meubel.
deense kar
Maatwerk audio of TV meubels - JP Interieur.
Bij JP Interieur denken we graag met uw mee over het realiseren en ontwerpen van uw audio tv meubel. Rekening houdend met de rest van het meubilair en uw inrichting, neemt JP Interieur de mogelijke opties voor het audiomeubel met u door. Uiteindelijk wordt er samen met u een passende keuze gemaakt. Wij proberen altijd in ons ontwerp om er een uniek interieurstuk van te maken. Deel uw idee of schets. Samen komen we tot een uniek maatwerk meubel. Samen wordt er gekeken of uw idee en/of ontwerp verder verbeterd kan worden met als belangrijkste doel een praktisch, solide en design maatwerk meubel van hoogwaardige kwaliteit.
keyboost.nl
Alpha-Audio - Latham Audio distributeur van CLIC Design meubelen.
Latham Audio is per direct distributeur voor de hele Benelux van het Deense meubelmerk CLIC Design. Latham biedt nu een compleet assortiment van AV-oplossingen. CLIC meubelen worden op maat gemaakt in Denemarken en hebben een levertijd van slechts twee weken.Ze zijn leverbaar in diverse configuraties en er kan worden ingespeeld op individuele wensen. Ondanks de vele mogelijkheden is het samenstellen van een CLIC meubel simpel en volgens kersverse distributeur Latham helpen haar CLIC dealers u daar graag bij.
replica design meubels
CCC design Roermond: tv meubelen, tv meubel design, audio meubelen, tv-audio meubels.
vloer, plafond, verlichting, tv-audio, open haard, wandmeubel, salontafel, meubels, gordijnen. Kastenwand, combinatie staal etswerk met wengé hout, voorzien van ingebouwde open haard. Ontwerp en realisatie ladenblok, voorzien van audio techniek, tv. draaibaar, kabels en achterkant tv. In voorzijde site table boxen verwerkt, zie ook foto 16.
Maak een designer TV-meubel van eikenhout Stappenplan.
Voordat je dit doet, schroef je eerst de stoelhoeken vast hiermee hang je de kast op. Doe dit eerst voordat je de bovenkant assembleert aan de onderkant. Stap 4 Scharnieren. Tape de deuren dicht aan de TV-meubel. Markeer waar de scharnieren geplaatst moeten worden en bevestig deze met schroeven. Gebruik eventueel magneetsnappers om de deuren dicht te houden. Tip: Plaats de deuren zo, dat de nerf van het hout doorloopt Succes met maken! Wil je de TV kabels ook mooi wegwerken om het geheel af te maken?
TV-meubels Stylemeubels.nl.
Met meer dan duizend design meubels in de aanbieding, slaagt u altijd voor een mooie Tv meubel, Tv wandmeubels of zoekt u een Tv vloerstandaard voor al uw audio apparaten met veel opbergruimte met sfeerverlichting? U vindt het bij Stylemeubels.nl, dé online shop voor design tv meubels. Artikelen 1 tot 36 van 408 in totaal. Sorteer op Naam. Zwevend Tv-meubel Tesla 276 cm breed in hoogglans wit. Zwevend Tv-meubel Tesla 276 cm breed in walnoot. Zwevend Tv-meubel Tesla 276 cm breed in grijs beton. Zwevend Tv-meubel Mexy 210 cm breed - Hoogglans wit. Tv-meubel Variant 2 in eiken. Tv-meubel Prego - Medium. Zwevend Tv-meubel Tesla 138 cm breed in walnoot. Zwevend Tv-meubel Tesla 276 cm breed in stelvio walnoot. Tv-meubel Raymond 180 cm breed - Zand eiken. Tv-meubel Urbino 138 cm breed in grijs beton met oxid. Zwevend Tv-meubel Tesla 138 cm breed in hoogglans wit. Tv-meubel Tonic 181 cm breed in hoogglans wit. Tv-meubel Bruno 110 cm breed. Zwevend Tv-meubel Tesla 276 cm breed in hoogglans grijs. Tv-meubel Dama 181 cm breed in hoogglans wit. Zwevend Tv-meubel Livo 180 cm breed in votan eiken met antraciet. Tv-meubel Incastro 61 cm hoog in hoogglans wit met grijs beton.
Meubelmerk Aldenkamp introduceert nieuw tv-meubel Ravenna Havoned.
Het merk staat voor kwaliteit en design. Door telkens te vernieuwen en nauwkeurig de trends te volgen op het gebied van meubels en interieur, weet Aldenkamp by Munari haar assortiment naadloos aan te sluiten op de wensen van de consument. TV-meubel Ravenna is dan ook een logische aanvulling op het assortiment. De meubels onderscheiden zich door strakke lijnen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen in diverse breedtes. Er is een vloermeubel verkrijgbaar, maar ook een model op pootjes. De details van de audio video meubelen van Aldenkamp dragen allemaal bij aan het optimale gebruikersgemak en maken het meubel een ware lust voor het oog!
design audio meubel
Audio, Tv en Foto. Caravans en Kamperen. Cd's' en Dvd's.' Computers en Software. Contacten en Berichten. Diensten en Vakmensen. Dieren en Toebehoren. Doe-het-zelf en Verbouw. Fietsen en Brommers. Hobby en Vrije tijd. Huis en Inrichting. Huizen en Kamers. Kinderen en Baby's.'
Audio- of Art-deco-tv-meubel uniek design Jan Frantzen.
Dit fraaie tv- of audiomeubel lijkt wel te zweven. En dat is een bijzondere trompe-loeil voor een kast die is gemaakt van massief mahoniehout. De donkere basis en de donkere houten rand onder het blad benadrukken de zwevende uitstraling. Ook aan de praktische kant is gedacht, zo bevat de kast twee gesloten deuren.

Contacteer ons